Iets te vieren? Feestje, high tea?

Bijzondere feestlocatie

Of het nu voor een verjaardag is, een jubileum, receptie, examen of ‘zomaar’: iets vieren op Landgoed Wickenburgh is al een feestje op zich! Alles is mogelijk. Koffie met taart, een ‘aangeklede’ borrel of receptie, en lunch of diner. Een échte high tea met heerlijke hapjes in de Salon, of de stijlvolle Herenkamer, met uitzicht op het landgoedpark en de 16e eeuwse Duiventoren. Landgoed Wickenburgh beschikt over twee  stijlvolle ruimtes die deels met elkaar verbonden zijn: de Salon en de Herenkamer. Tijdens je feest heb je de beschikking over beide ruimtes.

Wij werken samen met diverse gerenommeerde cateraars, die ervoor zorgen dat ook het eten precies is wat je wilt. Biologisch, vegetarisch, traditioneel, van eenvoudig tot uitgebreid: dit kan uiteraard allemaal.

Buiten: helemaal mooi

Met mooi weer kun je buiten zitten op het zonterras. Met een drankje, terwijl je geniet van het uitzicht op de Duiventoren en de prachtige vijver. Lekker aan het water, omringd door eeuwenoude bomen. Zo kunt u op Wickenburgh met vrienden en familie een zomerse middag vieren.

 Duiventoren gespiegeld in water

High tea

Het is ook mogelijk om een high tea te geven, geheel volgens Engelse traditie. In romantische stijl buiten op het terras bij de vijver, met een mooi gedekte tafel met scones, chocoladetaart, sandwiches. U en uw gezelschap genieten van mooie etagères met hartige en zoete hapjes en natuurlijk een heerlijke pot thee (of koffie) en later op de middag een goed glas wijn. Van 4 – 50 personen. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Prijzen zijn afhankelijk van het assortiment dat u kiest.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of eens een kijkje komen nemen op het landgoed? Neem geheel vrijblijvend contact op:
06 44 217 384  of info@landgoedwickenburgh.nl

Wil je iets extra’s op je feest? Wij kunnen dat voor je organiseren. Een rondleiding over het landgoed, een workshop beeldhouwen, lekker koken; een demonstratie of een pakkende lezing: mogelijkheden genoeg.

Unknown source