Vergaderen en trainen

Inspirerende locatie in het midden van het land

Wilt u vergaderen in een inspirerende omgeving? Zoekt u een locatie waar u ongestoord een training kunt geven? U vindt alle rust, ruimte en gastvrijheid op Landgoed Wickenburgh. Het landgoed ligt in het midden van het land, vlakbij Houten, Utrecht.
Landgoed Wickenburgh is geen standaard vergaderlocatie. Bij ons geen saai systeemplafond, versleten vloerbedekking of TL-verlichting maar prachtige, monumentale en vooral inspirerende ruimtes voor 2 tot 50 gasten. Er zijn twee zalen: ten eerste is er de Salon die geschikt is voor maximaal 50 personen, afhankelijk van de opstelling. Daarnaast is er de Herenkamer, een kleinere zaal voor maximaal 12 personen. Beide ruimtes hebben uitzicht op de vijver en laat-Middeleeuwse Duiventoren en statige oude bomen.
Het landgoed ligt in een groene landelijke omgeving, het Kromme Rijn gebied, en heeft een parkbos en een grote tuin. Ideaal voor een wandeling tussendoor of een buitenactiviteit.
Wij zorgen voor (biologische) koffie en thee, een snack ter onderbreking, en een lunch. Na afloop van uw vergadering nog even naborrelen of afsluiten met een diner? Dit is allemaal mogelijk.

Vergaderen bij Landgoed Wickenburgh

De Salon

Geschikt tot 50 personen

De Salon is een ruime zaal op de begane grond, sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. De zaal heeft een houten vloer en grote ramen. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk (carré, theater); uiteraard bepaalt u zelf de gewenste opstelling. De Salon heeft uitzicht op vijver, tuin, monumentale oude bomen en prachtige Duiventoren. Allemaal elementen om effectief en geïnspireerd te vergaderen.

Salon Wickenburgh vergaderen

De Herenkamer

Geschikt tot 12 personen

Vergaderen met een kleiner gezelschap? Dan is de Herenkamer geschikt. Een lichte ruimte met een prettige sfeer. Op de begane grond, met openslaande deuren voor een makkelijke uitloop naar buiten in de pauze. In de Herenkamer zijn ook moderne presentatiemiddelen aanwezig.

Herenkamer Wickenburgh vergaderen DEF

 

Landgoed Wickenburgh in het kort

Landgoed Wickenburgh is een mooie vergaderlocatie, centraal gelegen, bij Utrecht, in een landelijke omgeving. Een paar (andere) pluspunten zijn:

  • Grote en kleine ruimte beschikbaar
  • Natuurlijk daglicht, grote ramen
  • Uitzicht op vijver en monumentale Duiventoren
  • Moderne presentatiemiddelen aanwezig: Beamer | Laptop | Flatscreen | Flipover | WiFi
  • Gratis parkeren

Trainen

Of u nu een training wilt geven, een heidag, brainstormsessie, netwerkborrel of teambuilding: op Landgoed Wickenburg zit u goed. Wij beschikken over ruimtes en gebouwen van verschillende afmetingen, zodat het gemakkelijk is om een grotere groep in kleine groepjes op te splitsen of u in een andere ruimte terug te trekken. Creatieve ideeën komen bovendien vanzelf naar voren in de mooie en kunstzinnige omgeving. Trainingen kunt u geven in de Salon of de Herenkamer, maar  u kunt ok gebruik maken van het moderne atelier op het landgoed, voor een creatieve invalshoek. Bij goed weer kunt u uw training ook buiten houden.

Business boost

Wilt u een bedrijfsuitje dat nét even anders is? Ga naar de website van Marijn te Kolsté voor de mogelijkheden. Wat dacht u bijvoorbeeld van mindful beeldhouwen, een workshop ‘in marmer hakken’ of ‘beter fotograferen met je smartphone’?

Meer weten?

Heeft u interesse in een inspirerende vergaderlocatie, vlakbij bij Utrecht? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op:
06 44 217 384 of info@landgoedwickenburgh.nl

Unknown source