Landgoed Wickenburgh Extra

Catering

Uiteraard verzorgen wij de catering van uw bruiloft, feest of vergadering. Wij werken daarbij  zoveel mogelijk met biologische- en streekproducten. Hieronder staat een aantal cateraars uit Houten waar wij mee samenwerken, en waar je zelf uit kunt kiezen. Het staat je ook vrij om een eigen cateraar mee te brengen; vraag naar de voorwaarden: Otto Wttewaall, 06-44 217 384, info@landgoedwickenburgh.nl

Activiteiten

Op Wickenburgh vinden het hele jaar door allerlei activiteiten plaats, zoals Proef de kerst – sprookjesachtig lichtjesfestijn rond de kerst en de Dag van het kasteel, waar we in 2018 aan meedoen.

Samenwerking Theater aan de Slinger

Landgoed Wickenburgh werkt samen met Theater aan de Slinger. Ieder seizoen vinden er vijf theatervoorstellingen plaats op Wickenburgh.

Kunst op het landgoed

Op het landgoed staat het atelier van beeldend kunstenaar Marijn te Kolsté. Bij haar kun je workshops volgen in beeldhouwen, portret boetseren en nog veel meer: www.marijntekolste.nl

Biologische zeep

Biologische zeep van Wickenburgh, gemaakt op Wickenburgh. Naast de Wickenburghseizoenszeep hebben we ook heel veel andere lekkere soorten.
Er is een heerlijke Wickenburgh seizoens-scrubzeep met gemalen hazelnootjes: www.werfzeep.nl

Open monumenten dagen

Ieder jaar zijn er in september open monumenten dagen; dit jaar op zaterdag 8 en zondag 9 september 2018. Tijdens deze dagen zijn in heel Nederland voor iedereen vierduizend monumenten gratis toegankelijk. Ook Landgoed Wickenburgh opent dan doorgaans haar deuren.

Coaching, therapie en energie – Evelien Bus

In het koetshuis van Landgoed Wickenburgh kunt u terecht voor energetische coaching en/of lichaamsgerichte therapie. Kinderen en jongeren zijn welkom in het boshuis en het bos voor individuele begeleiding. Ook zijn er regelmatig activiteiten en cursussen over mens, dier en natuur.
Meer info: Evelien Bus, Praktijk voor coaching, therapie en energie, www.evelienbus.nl

Landgoed honing

Two bee heeft bijenkasten op het landgoed staan en maakt heerlijke honing.

Atelier Landgoed Wickenburgh

www.marijntekolste.nl

Unknown source