Trouwen, partnerschap, samenwonen?

Op Landgoed Wickenburgh is trouwen liefdevol maatwerk

Je samen verbinden: dat verdient een perfecte plek. Op Landgoed Wickenburgh krijg je alle romantiek en ruimte die je zoekt op die belangrijke dag. Het landgoed is een mooie locatie voor een bruiloft, met een landhuis, een indrukwekkende duiventoren en oude statige bomen als decor. Het is mogelijk om alleen de ceremonie op Wickenburgh plaats te laten vinden, maar je kunt ook de hele bruiloft bij ons vieren, van foto reportage, het aansnijden van de bruiloftstaart, receptie/borrel/middagprogramma, tot en met het diner, en natuurlijk het feest.

Trouwen kan in de romantische Salon van het landhuis. Deze zaal heeft uitzicht op de monumentale Duiventoren en vijver. Bijzonder pluspunt op Wickenburgh: ieder bruidspaar krijgt het landgoed even helemaal voor zichzelf en hun gasten. Het landgoed is geschikt voor groepen tot 50 personen.

Buiten trouwen

In het voorjaar en de zomer kun je ook buiten trouwen. Op het gazon wordt een prachtige opstelling gemaakt voor de officiële plechtigheid. Je kunt kiezen voor witte stoelen, en de loper wordt uitgerold. Elkaar het jawoord geven met zicht op de prachtige Duiventoren: hoe mooi is dat?

Een mooie trouwreportage op Landgoed Wickenburgh kun je hier bekijken.

Trouwen op Landgoed Wickenburgh

Receptie, diner en sprankelend feest

Na afloop van de ceremonie is er de receptie en ‘mogelijkheid tot feliciteren’ – dit kan variëren van een aangeklede receptie (maximaal 50 personen) tot een feestelijke borrel, middagfeest of high tea. Ook het huwelijksdiner kan bij ons plaatsvinden; u kunt kiezen uit een buffet-vorm of een uitgeserveerd diner. De salon wordt ingericht met ronde dinertafels, of een gecombineerde sta- en zitopstelling. Ook voor een sprankelende feestavond zijn er ruime mogelijkheden. Wat je ook kiest: op Landgoed Wickenburgh wordt je bruiloft een onvergetelijke dag.

trouwopstelling landgoed Wickenburgh

 Landgoed Wickenburgh in het kort:

  • Trouwen binnen en buiten
  • Grote tuin: mooie locatie voor fotoshoot en buitenreceptie
  • Het hele landgoed voor jou voor een dag
  • Centraal gelegen, in het midden van het land
  • Mogelijkheid om uitsluitend fotoreportage op de locatie te doen
  • Landelijke omgeving

Officieel erkende trouwlocatie

Landgoed Wickenburgh is een officieel erkende trouwlocatie. Jullie kunnen hier trouwen met een trouwambtenaar van de gemeente Houten: een ceremonie door buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (BABS). Kijk voor meer informatie op de site van de gemeente Houten.

Meer weten over trouwen op ons prachtige Landgoed Wickenburgh?

Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden of eens een kijkje komen nemen op het landgoed? Neem geheel vrijblijvend contact op:
06 44 217 384 of info@landgoedwickenburgh.nl

Unknown source