Iets te vieren? Feestje, high tea?

Mooie feestlocatie

Of het nu voor een verjaardag is, een jubileum, receptie, examen of ‘zomaar': iets vieren op Landgoed Wickenburgh is al een feestje op zich! Alles is mogelijk. Een uitgebreide borrel of receptie in het historische Landhuis. Speechen en souperen in de sfeervolle grote Salon. Een échte high tea met heerlijke hapjes in de stijlvolle Herenkamer, met uitzicht op het landgoedpark en de 16e eeuwse Duiventoren. Bij mooi weer kun je met je gasten een glaasje wijn drinken bij de vijver; heerlijk buiten zitten op het terras omringd door eeuwenoude bomen: stijlvol en romantisch.

salon Landgoed Wickenburgh gedekte tafel low - uitsnede

Bij een feestje hoort een hapje en een drankje. Wij werken samen met diverse gerenommeerde cateraars, die ervoor zorgen dat ook het eten precies is wat je wilt. Biologisch, vegetarisch, traditioneel, van eenvoudig tot uitgebreid: het kan allemaal.

cateraar Landgoed Wickenburgh low

Lekker buiten

In het seizoen kunt u bovendien de buitenomgeving bij uw feest betrekken; we hebben een heerlijk buitenterras. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een sprankelend feest.

Vieren feest Landgoed Wickenburgh

High tea

Het is ook mogelijk om een high tea te geven. Helemaal in romantische stijl buiten op het gras bij de vijver een mooi gedekte tafel met scones, chocoladetaart, sandwiches en later op de middag een goed glas wijn. Zo kunt u op Wickenburgh met vrienden en familie een zomerse middag vieren.
Van 4 – 50 personen. U kunt het zo uitgebreid maken als u zelf wilt. Prijzen zijn afhankelijk van het assortiment dat u kiest.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of eens een kijkje komen nemen op het landgoed? Neem geheel vrijblijvend contact op:  t: 06 44 217 384;  e: info@landgoedwickenburgh.nl

Wil je iets extra’s op je feest? Wij kunnen dat voor je organiseren. Een rondleiding over het landgoed, een workshop beeldhouwen, lekker koken; een demonstratie of een pakkende lezing: mogelijkheden genoeg.