Vergaderen en trainen

Inspirerende locatie in het midden van het land

Wilt u vergaderen in een inspirerende omgeving? Zoekt u een locatie waar u ongestoord een training kunt geven? U vindt alle rust, ruimte en gastvrijheid op Landgoed Wickenburgh. Het landgoed ligt in het midden van het land, vlakbij Houten, Utrecht.
Er zijn diverse vergaderruimtes op maat, voor 2 tot 50 personen. U kunt kiezen voor de Salon die geschikt is voor maximaal 50 personen, afhankelijk van de opstelling. Daarnaast is er de Herenkamer, een kleinere zaal voor maximaal 12 personen. Beide ruimtes hebben uitzicht op de vijver en monumentale Duiventoren. Koffie, thee, een hapje ter onderbreking, lunch, of diner zijn uiteraard mogelijk. 

 Horloges vergaderen Landgoed Wickenburgh def

De Salon

Geschikt tot 50 personen

De Salon is een ruime zaal, sfeervol ingericht en voorzien van alle moderne gemakken. De zaal heeft een houten vloer, grote ramen. Verschillende opstellingen mogelijk. Met uitzicht over vijver, tuin, oude monumentale bomen en prachtige Duiventoren. Allemaal ingrediënten om effectief en geïnspireerd te vergaderen.

Salon Wickenburgh vergaderen

De Herenkamer

Geschikt tot 12 personen

Vergaderen met een kleiner gezelschap? Dan is de Herenkamer geschikt. Een lichte ruimte met een prettige sfeer. Op de begane grond, met openslaande deuren – makkelijke uitloop naar buiten in de pauze. In de Herenkamer zijn ook moderne presentatiemiddelen aanwezig.

Herenkamer Wickenburgh vergaderen DEF

 Pluspunten:

  • Inspirerende ruimtes
  • Natuurlijk daglicht, grote ramen
  • Uitzicht op vijver en monumentale Duiventoren
  • Moderne presentatiemiddelen aanwezig
  • Beamer | Laptop | Flatscreen | Flipover | WiFi

Trainen

Of u nu een training wilt geven, een heidag, brainstormsessie of teambuilding, op Landgoed Wickenburg bent u aan het juiste adres. Doordat wij beschikken over ruimtes en gebouwen van verschillende afmetingen, is het heel gemakkelijk om een grotere groep in kleine groepjes op te splitsen of u in een andere ruimte terug te trekken. Creatieve ideeën komen bovendien vanzelf naar voren in de mooie en kunstzinnige omgeving. Trainingen kunt u geven in het landhuis, in de Salon en de stijlvolle Herenkamer, beiden geheel tot uw beschikking. Als u dat wilt, kunt u ook gebruik maken van het moderne atelier op het landgoed, voor een creatieve invalshoek. Bij goed weer is het zelfs mogelijk om uw training buiten te houden. In het parkbos rond het landgoed vindt u alle rust, privacy en ruimte die u nodig heeft. Tussendoor kunt u even wandelen in de omgeving van het landgoed, een ideale manier om het hoofd even helemaal leeg te maken.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of eens een kijkje komen nemen op het landgoed? Neem geheel vrijblijvend contact op:  t: 06 44 217 384;  e: info@landgoedwickenburgh.nl