Trouwen, partnerschap, samenwonen?

Op Landgoed Wickenburgh is trouwen liefdevol maatwerk.

Je samen verbinden: dat verdient een perfecte plek. Op landgoed Wickenburgh krijg je alle romantiek, ruimte, rust en vrijheid die je samen zoekt op die belangrijke dag. Ieder bruidspaar krijgt het landgoed even helemaal voor zichzelf en hun gasten.

Intieme locatie
Trouwen kan in de romantische Salon van het landhuis, geschikt voor groepen tot 50 personen. Ook met een klein aantal speciale gasten wordt trouwen een groot feest in de sfeervolle Herenkamer. Kijk hier hoe mooi je kunt trouwen op Wickenburgh.

Buiten trouwen
In het voorjaar en de zomer kun je er voor kiezen om buiten te trouwen, in de tuin van het landgoed. Lekker buiten, omringd door de natuur. Wat je ook kiest, je krijgt een persoonlijke ceremonie. En er is altijd de rust en de ruimte van het landgoed, de perfecte locatie voor een intiem samenzijn.

Maatwerk: van huwelijksvoltrekking tot feest
Na afloop van de ceremonie is er de receptie, diner en feest. Ook daarvoor biedt het landgoed ruime mogelijkheden. En op landgoed Wickenburgh kun je je bruiloft precies vormgeven zoals jij dat wilt: jullie bepalen hoe deze bijzondere dag eruit komt te zien, van de inrichting, het programma tot de catering. Natuurlijk denken wij  graag met je mee en maken vervolgens een offerte op maat. Jullie zijn van harte welkom om Wickenburgh te komen bekijken. Neem contact met ons op:  t: 06 44 217 384; 
e: info@landgoedwickenburgh.nl

Extra’s/info

  • Trouwen binnen en buiten
  • Grote tuin (mooie locatie voor fotoshoot en buitenreceptie)
  • Toegankelijk voor rolstoelen
  • Gratis parkeren
  • Mogelijkheid om uitsluitend fotoreportage op de locatie te doen
  • Landelijke omgeving

Landgoed Wickenburgh is een officieel erkende trouwlocatie