Trouwen, partnerschap, samenwonen?

Op Landgoed Wickenburgh is trouwen liefdevol maatwerk

Je samen verbinden: dat verdient een perfecte plek. Op Landgoed Wickenburgh krijg je alle romantiek en ruimte die je zoekt op die belangrijke dag. Je kunt je bruiloft op ons Landgoed zowel binnen als buiten vieren. Het is geschikt voor groepen tot 50 personen; voor een intieme ceremonie en feest. Trouwen kan in de romantische Salon van het landhuis of in de stijlvolle Herenkamer. Beide zalen hebben zicht op de monumentale Duiventoren en vijver. Bijzonder pluspunt: ieder bruidspaar krijgt het landgoed even helemaal voor zichzelf en hun gasten.

Trouwen op Landgoed Wickenburgh 3

Buiten trouwen
In het voorjaar en de zomer kun je ook buiten trouwen. Op het gazon wordt een prachtige opstelling gemaakt voor de officiële plechtigheid. Je kunt kiezen voor witte stoelen, en de loper wordt uitgerold. Het toppunt van romantiek: elkaar het jawoord geven met zicht op de monumentale Duiventoren.

Een mooie trouwreportage op Landgoed Wickenburgh kun je hier bekijken.

 trouwopstelling landgoed Wickenburgh

Receptie, diner en sprankelend feest
Na afloop van de ceremonie is er de receptie en ‘mogelijkheid tot feliciteren’ – dit kan variëren van een aangeklede receptie (maximaal 50 personen) tot een feestelijke borrel, middagfeest of high tea. Ook het huwelijksdiner kan bij ons plaatsvinden; u kunt kiezen uit een buffet-vorm of een uitgeserveerd diner. De salon wordt ingericht met ronde dinertafels, of een gecombineerde sta- en zitopstelling. Ook voor een sprankelende feestavond zijn er ruime mogelijkheden.
Wat je ook kiest: op Landgoed Wickenburgh wordt je bruiloft een onvergetelijke dag.

trouwen op Wickenburgh

 

  • Trouwen binnen en buiten
  • Grote tuin: mooie locatie voor fotoshoot en buitenreceptie
  • Het hele landgoed voor jou voor een dag
  • Centraal gelegen, in het midden van het land
  • Mogelijkheid om uitsluitend fotoreportage op de locatie te doen
  • Landelijke omgeving

 

Trouwen op Landgoed Wickenburgh

Meer weten? 
Willen jullie meer informatie over de mogelijkheden of eens een kijkje komen nemen op het landgoed? Neem geheel vrijblijvend contact op:  t: 06 44 217 384;  e: info@landgoedwickenburgh.nl

Landgoed Wickenburgh is een officieel erkende trouwlocatie
Jullie kunnen trouwen met een trouwambtenaar van de gemeente Houten: een ceremonie door buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand (BABS)– kijk voor meer informatie op de site van de gemeente Houten.