header SL WB

SmartSongs

Marijke Boon

 

smartsongs-2562-600-800

 

 

 

Wanneer wo 24 en do 25 januari 2018
Aanvang 20.15 uur
In samenwerking met Theater aan de Slinger
Genre muziek

 

La Boon is terug! Niet dat ze nou echt is weggeweest, ze deed van alles, op Oerol en op de Parade, maar dit is na jaren weer een heuse theatershow. Met haar lange lijf en zilverwitte kuif is Marijke Boon al tientallen jaren een markant en eigenzinnig theatermens. Altijd een beetje lak aan conventies. Ze neemt haar rode accordeon en een paar zelfgemaakte rode gordijnen mee, plus een oud vogelboek en een smartphone. En zingt met een snik in de stem nieuwe liedjes, vaak op het randje van de blues en de smartlap. Op het eerste gehoor en gezicht is het allemaal supersimpel, maar eronder schuurt en piept het dat het een aard heeft. Ze zingt van vogelaars en vogels, blauwe spa en snelweg, liefde en eenzaamheid. U maakt kennis met cirkelzingen en beurtzang. Er mag ook meegezongen worden, zacht en soms.

Locatie Landgoed Wickenburgh
De voorstelling vindt plaats op Landgoed Wickenburgh, Wickenburghseweg 17 in ’t Goy, bij Houten. Klik hier voor de routebeschrijving. Als u met de auto komt, moet u vanaf de Hoogdijk de oprijlaan inrijden naar de parkeerplaats.
U bent welkom vanaf 19.45 uur.

Na afloop van de voorstelling is er een drankje in de hal.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via de website www.theateraandeslinger.nl, telefonisch (030 – 63 51 024) of per e-mail (theater@aandeslinger.nl). kaarten: normaal € 19,-; U-pas: € 16,-

NB: 25 januari is uitverkocht; voor woensdag 24 jan zijn nog kaarten beschikbaar

www.theateraandeslinger.nl

www.marijkeboon.nl

Unknown source