header SL WB

Montere weemoed

Thomas Verbogt & Beatrice van der Poel

montere-weemoed-2576-600-800

 

Wanneer do 9 november 2017
Aanvang 20.15 uur
In samenwerking met Theater aan de Slinger
Genre specials

 

 

Thomas en Beatrice, schrijver en singer-songwriter; opgewekt van nature, allebei, ook al is het vaak tegen de klippen op. Ze passen bij elkaar. Daarom kunnen ze hun verhalen en liedjes vol alledaagse waanzin, melancholie en tintelend verlangen met een vrolijke knipoog op u loslaten. In Huize Wickenburgh, onze locatie voor klein maar fijn. Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels en werd genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs 2016 voor zijn boek Als de winter voorbij is. Hij was eerder in ons theater samen met Youp van ’t Hek. Beatrice van der Poel is Nederlandstalig singer-songwriter en maakte diverse theaterprogramma’s en albums. Haar laatste voorstelling Electric Lady was een ode aan Jimi Hendrix, ook met teksten van Thomas Verbogt. Montere Weemoed gaat over kleine belevenissen met grote gevolgen en het toeval dat geluk heet.

Locatie Landgoed Wickenburgh
De voorstelling vindt plaats op Landgoed Wickenburgh, Wickenburghseweg 17 in ’t Goy, bij Houten. Klik hier voor de routebeschrijving. Als u met de auto komt, moet u vanaf de Hoogdijk de oprijlaan inrijden naar de parkeerplaats.
U bent welkom vanaf 19.45 uur.

Na afloop van de voorstelling is er een drankje in de hal.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via de website www.theateraandeslinger.nl, telefonisch (030 – 63 51 024) of per e-mail (theater@aandeslinger.nl). kaarten: normaal € 19,-; U-pas: € 16,-

www.theateraandeslinger.nl

http://www.vanengelenburgtheater.nl/

Unknown source