header SL WB

In mijn hoofd

Debby Petter

 

in-mijn-hoofd-2593-600-800

 

Wanneer do 22 februari 2018
Aanvang 20.15 uur
In samenwerking met Theater aan de Slinger
Genre toneel

 

 

Ze maakt fijne theaterjuweeltjes en Huize Wickenburgh is de perfecte plek voor Debby Petter. Klein, intiem en sfeervol. Ze speelde in 2016 op onze buitenlocatie Bed & Breakfast en nu haar vierde theatermonoloog In mijn hoofd. Ze is een vrouw die vertelt over haar man. Hij liegt. Zijn halve leven is verzonnen. Het gaat niet om leugentjes om bestwil. Nee, echt het grote werk. Zij wil dat hij hulp zoekt. Hij wil dat ook. Maar doet hij dat? Of liegt hij dat hij hulp gezocht heeft? Ze wacht op hem. Kwetsbaar en onzeker vertelt zij haar verhaal. Waarom wil ze hem niet kwijt? Het antwoord op deze vraag is glashelder en onthutsend tegelijk. In mijn hoofd is de vierde solovoorstelling van Debby Petter in samenwerking met schrijver Thomas Verbogt.

Locatie Landgoed Wickenburgh
De voorstelling vindt plaats op Landgoed Wickenburgh, Wickenburghseweg 17 in ’t Goy, bij Houten. Klik hier voor de routebeschrijving. Als u met de auto komt, moet u vanaf de Hoogdijk de oprijlaan inrijden naar de parkeerplaats.
U bent welkom vanaf 19.45 uur.

Na afloop van de voorstelling is er een drankje in de hal.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via de website www.theateraandeslinger.nl, telefonisch (030 – 63 51 024) of per e-mail (theater@aandeslinger.nl). Kaarten: normaal € 19,-; U-pas: € 16,-

www.theateraandeslinger.nl

www.debbypetter.nl

Unknown source