header SL WB

Caravan Cigana

Lukić

caravan-cigana-2569-600-800

 

 

Wanneer do 22 maart 2018
Aanvang 20.15 uur
In samenwerking met Theater aan de Slinger
Genre muziek

 

 

‘En dan die stem! Hij is paprika, hij is peper, hij is bitter, hij is zoet. Waar Lukić ook over zingt, je gelooft hem.’ Betere woorden dan die van Contrast Magazine zijn nauwelijks denkbaar om de zangkwaliteiten van de Bosnische zanger/gitarist Mile Lukić te omschrijven. Hij heeft zich in het kersverse kwartet LUKIĆ omringd met drie topmuzikanten en gezamenlijk spelen, zingen en vertellen zij tijdens Caravan Cigana over het lief en leed van het zigeunerleven. Naast parels uit de zigeunermuziek wordt er eigen repertoire gespeeld, van feestmuziek waarbij stilzitten geen optie is tot verstilde liederen met kippenvel als gevolg. En dat met die stem, zo mooi.

Locatie Landgoed Wickenburgh
De voorstelling vindt plaats op Landgoed Wickenburgh, Wickenburghseweg 17 in ’t Goy, bij Houten. Klik hier voor de routebeschrijving. Als u met de auto komt, moet u vanaf de Hoogdijk de oprijlaan inrijden naar de parkeerplaats.
U bent welkom vanaf 19.45 uur.

Na afloop van de voorstelling is er een drankje in de hal.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via de website www.theateraandeslinger.nl, telefonisch (030 – 63 51 024) of per e-mail (theater@aandeslinger.nl). Kaarten: normaal € 19,-; U-pas: € 16,-

www.theateraandeslinger.nl

www.milelukic.eu

Unknown source