header SL WB

Addicted to blues

Sophia Wezer


addicted-to-blues-landgoed Wickenburgh

 

Wanneer do 5 oktober 2017
Aanvang 20.15 uur
In samenwerking met Theater aan de Slinger
Genre muziek

 

 

Sophia Wezer kent u van musicals als Chicago, The Wiz, Sweet Charity en Tarzan. Begeleid door Erik de Reus vertelt ze in Addicted to Blues van het leven van Billie Holiday. Een van de invloedrijkste jazz-zangeressen aller tijden. Die zich in het midden van de vorige eeuw staande moest houden in een wereld vol foute mannen, drugs en het racisme. We zien Billie vlak voor een legendarisch optreden in Carnegie Hall, New York. Er heerst strenge rassenscheiding, maar de zwarte zangeres gaat zingen voor de blanke elite. Aan de hand van haar hits als Strange fruit, Them there eyes en End of the affair bezingt Wezer alle ups en peilloos diepe downs van Holiday, die zich altijd wist vast te houden aan het grootste goed in haar leven, de muziek. In de intieme setting van Wickenburgh wordt dit een oorstrelend concert.

Locatie Landgoed Wickenburgh
De voorstelling vindt plaats op Landgoed Wickenburgh, Wickenburghseweg 17 in ’t Goy, bij Houten. Klik hier voor de routebeschrijving. Als u met de auto komt, moet u vanaf de Hoogdijk de oprijlaan inrijden naar de parkeerplaats.
U bent welkom vanaf 19.45 uur.

Na afloop van de voorstelling is er een drankje in de hal.

Kaartverkoop
Kaarten zijn te koop via de website www.theateraandeslinger.nl, telefonisch (030 – 63 51 024) of per e-mail (theater@aandeslinger.nl). Kaarten: normaal € 19,-; U-pas: € 16,-

www.addictedtoblues.nl

www.theateraandeslinger.nl

 

Unknown source