Vergaderen en trainen

Vergaderen in alle rust

Voor efficiënt en ontspannen vergaderen heb je rust nodig, zodat alle deelnemers zich goed kunnen concentreren. En rust, daar hebben we genoeg van op Landgoed Wickenburgh. Het landgoed ligt in het midden van het land, vlakbij Houten, Utrecht. Er zijn twee vergaderruimtes, die geschikt zijn voor vijf tot vijftig personen. U kunt kiezen voor de Salon die – afhankelijk van de vergaderopstelling – geschikt is voor maximaal 50 personen (bij theateropstelling geschikt voor 50 pers.) of de Herenkamer (geschikt voor maximaal 12 personen). Beide ruimtes hebben inspirerend uitzicht op de vijver en historische duiventoren. Koffie, thee, een hapje ter onderbreking, lunch, of diner zijn natuurlijk mogelijk.

De Salon Landgoed Wickenburgh def

Trainen

Of u nu een training wilt geven, een heidag, brainstormsessie of teambuilding, op Landgoed Wickenburg bent u aan het juiste adres. Doordat wij beschikken over ruimtes en gebouwen van verschillende afmetingen, is het heel gemakkelijk om een grotere groep in kleine groepjes op te splitsen of u in een andere ruimte terug te trekken. Creatieve ideeën komen bovendien vanzelf naar voren in de mooie en kunstzinnige omgeving. Trainingen kunt u geven in het landhuis, in de Salon en de stijlvolle Herenkamer, beiden geheel tot uw beschikking. Als u dat wilt, kunt u ook gebruik maken van het moderne atelier op het landgoed, voor een creatieve invalshoek. Als het weer meewerkt, is het zelfs mogelijk om uw training in de open lucht te houden: in het parkbos rond het landgoed vindt u alle rust, privacy en ruimte die u nodig heeft. Tussendoor kunt u even wandelen door het park, het bos of over de oude oprijlanen, een ideale manier om het hoofd even helemaal leeg te maken.

Moderne presentatiemiddelen aanwezig
Beamer | Laptop | Flatscreen | Flipover | WiFi

Kom kijken, neem contact met ons op: we nemen graag in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden met u door.De Herenkamer Landgoed Wickenburgh